Grave

Oranje-Bastion Grave kleurt oranje

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

GRAVE - Steeds meer wijken, buurten en straten in ons land worden feestelijk versierd in het kader van het naderende Europees Kampioenschap voetbal. Ook Grave raakt steeds meer in de ban van de EK-koorts. Zoals bijvoorbeeld de bewoners van het Oranje-Bastion die - hoe kan het ook anders met zo'n straatnaam - hun buurt in oranje sferen hebben gehuld.

Doe mee aan de Arena EK-pool
Wil jij ook in Oranje-stemming komen? Doe dan mee aan de Arena EK-pool en maak kans op een van de vele prachtige prijzen. Inschrijven kan tot vrijdag 11 juni 20 uur. Vul onderstaand formulier in en je ontvangt per e-mail een link naar de EK-poolwebsite.
Hoofdprijs van de Arena EK-pool is een superdeluxe, volledig verstelbare relaxfauteuil ter waarde van 1295 euro van Teun Arts Meubelen in Sint Hubert. Daarnaast maken deelnemers kans op onder meer een dinerbon voor twee personen van restaurant De Potter, een sportboekenpakket en pubquizspel van The Read Shop, een delicatessepakket van Lekkerz van hier, cadeaubonnen van Happy Sports, Snufenshoe en Albert Heijn Christiaens, frisdrankpakketten van Frisdrank Gigant en tickets voor recreatiepark De Bergen in Wanroy. Verder verloten we na iedere wedstrijddag een fraaie voetbal van Bento Sport & Teamwear. Het complete prijzenpakket, met een gezamenlijke waarde van 2.500 euro, wordt vrijdag 11 juni bekendgemaakt.

Ik ontvang graag per e-mail de deelnamelink naar de Arena EK-pool en de voorwaarden om mee te dingen naar de prachtige prijzen.

|Doorsturen

Uw reactie


Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties