Grave

Actie 'Mijn wens is...'

Oproep Welzijn Ouderen Grave: stuur een wens in coronatijd

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

GRAVE - Corona heeft grote impact op onze samenleving en zeker voor ouderen. Welzijn Ouderen Grave (WOG) zet zich in voor het welzijn van alle zelfstandig wonende ouderen in Escharen, Gassel, Grave en Velp. "Wij houden in juni een speciale actie om wensen van ouderen in vervulling te laten gaan. Hiervoor zijn we op zoek naar mogelijke wensen, speciaal gericht op ouderen die door deze coronatijd meer aandacht of een steuntje in de rug verdienen", geeft WOG-voorzitter Roland Eijbersen aan.

Wilt u een oudere in uw eigen omgeving verrassen in deze coronatijd? Dan kunt u deze wens doorgeven aan Welzijn Ouderen Grave. U kunt contact opnemen via info@welzijnouderengrave.nl of de wens telefonisch doorgeven op werkdagen tussen 9.30 en 12.30 uur via 085-0202353. De wens dient als volgt onderbouwd te zijn: in het kort de aanleiding, een beschrijving van de wens en voor welke oudere deze bedoeld is, alsmede uw eigen contactgegevens. Wensen kunnen tot uiterlijk vrijdag 5 juni worden ingezonden. WOG maakt een keuze uit de inzendingen om vervolgens de ouderen te verrassen. Ook de inzenders zullen betrokken worden bij het in vervulling laten gaan van de wensen.

Grote en kleine wensen
Roland Eijbersen: "Het is belangrijk dat de wensen gemakkelijk uit te voeren zijn en binnen de gemeente Grave gerealiseerd kunnen worden. Dit kan van alles zijn. Denk bijvoorbeeld aan extra aandacht voor een oudere (door een bloemetje of attentie), een bezoekje bij iemand die eenzaam is of praktische hulp bij een klus die door de coronatijd is blijven liggen. In die zin gaat het een mix worden van Hart in actie en All you need is love."

Via deze speciale actie, onder de noemer ‘Mijn wens is…’, hoopt Welzijn Ouderen Grave de ouderen tot steun te kunnen zijn. De stichting hoopt op een grote response via info@welzijnouderengrave.nl of 085-0202353.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties