Grave

Oproep Graveon en Centrummanagement Grave: 'Koop lokaal!'

Door Graveon en Centrummanagement Grave

Beste inwoners van de gemeente Grave,

Het coronavirus legt Nederland plat. Ook Grave ontkomt hier niet aan. Scholen zijn dicht. Horeca is gesloten en veel winkels zijn niet of maar beperkt open. Gemeente en ondernemers doen ondertussen alles om u zo goed mogelijk te blijven bedienen.

Veel winkeliers en ook een aantal restaurants in onze gemeente hebben de afgelopen weken extra bezorgdiensten georganiseerd, ook voor de paasdagen. Uw dagelijkse boodschappen en andere aankopen in Grave kunnen in veel gevallen zonder problemen thuisbezorgd worden. En het is hartverwarmend om te zien hoeveel mensen de boodschappen voor hun buren willen doen.
Hoe lang de crisis duurt? Niemand weet het. Maar één ding is zeker, we hebben elkaar nodig. Samen kunnen we de zorgen enigszins verlichten en kan de economie over een aantal maanden weer opbloeien.

Zeker, de rijksoverheid springt bij, maar dit is niet genoeg om deze crisis te doorstaan. Het is verleidelijk: terugvallen op de grote landelijke postorderbedrijven. In de meeste gevallen is dit niet nodig. Door uw aankopen lokaal te doen, helpen we elkaar de crisis door en houden we ook na de crisis vitale kernen.

Mogen wij op u rekenen?

Ric Broens, voorzitter Graveon
Jeroen van der Eerden, voorzitter Centrummanagement Grave

 

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties