Grave

Opening carnavalsseizoen Pothuusburg vanavond live op 0486tv

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

POTHUUSBURG - De opening van het Pothuusburgse carnavalsseizoen is woensdagavond 11 november vanaf 21.11 uur live te zien op 0486tv en Omroep Land van Cuijk TV.

"Ondanks deze gekke, vreemde en onzekere Coronatijden kriebelt het bij velen in de gemeente Grave lichtjes in de buik bij de gedachte aan carnaval", vertelt Peter Linders van 0486tv. "Zoals de besturen van de carnavalsverenigingen al aangekondigd hebben, gaat het dit jaar geheel anders dan gewend. Op de elfde van de elfde, de verjaardag van Prins Tita XL en tevens de dag dat het carnavalsseizoen geopend wordt, laten zijne dorstlustige hoogheid Tita XL en prinses Maike van Pothuusburg van zich horen. Geniet mee van de opening van het Pothuusburgse caravalsseizoen 2021, vanaf 21.11 uur op www.facebook.com/0486tv. Met medewerking van de hoogheden prins Tita XL, prinses Maike en gevolg en het bestuur van CV Pothuusburg."

Dit programma is niet alleen live te volgen via het Facebookkanaal van 0486tv, maar ook op Omroep Land van Cuijk TV (Ziggo-kanaal 40 en KPN-kanaal 1475). Kijk ook om 23.11 uur op Facebook/0486 naar Prins Dennis 2.0 van CV De Ezels uit Gassel.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties