Grave

Oliebollenkraam Sander en Inge van Ham uit as herrezen

Door Lieke van de Ven

GRAVE – De oliebollenkraam van Sander en Inge van Ham die in november is afgebrand, is weer terug in het centrum van Grave. De kraam op de Lunetten is afgelopen donderdag officieel opengegaan en blijft tot oudjaarsdag 31 december staan. (foto's: Jesper Oosterlaak)

De brand ontstond in november op de stallingsplek van de kraam in Alverna. "De brand is opzettelijk aangestoken, maar was niet bewust gericht op onze oliebollenkraam", vertelt Sander. "Niet lang na het afbranden van onze oliebollenkraam is er namelijk ook nog een andere kraam aangestoken op dezelfde stallingsplek."

Gelukkig kunnen Sander en Inge weer aan de slag. Ze hebben nu een nieuwe kraam. De olliebollenkraam is iets kleiner dan zijn voorganger, maar ze zullen op dezelfde capaciteit kunnen blijven bakken.

Openingstijden
Liefhebbers van oliebollen, maar bijvoorbeeld ook van heerlijke Spaanse churro's, wafels en appelbeignets, kunnen bij Sander en Inge van Ham tot 5 december terecht van woensdag tot en met zondag tussen 11 en 18 uur. Na 5 december is de kraam de gehele week open van 11 tot 18 uur.

Bestellen voor oudjaarsdag
“Wij bakken meerdere malen per dag en proberen de klanten de oliebollen zo vers en warm mogelijk mee te geven. Voor oudejaarsdag kunnen de klanten bij ons bestellen aan de kraam, maar ook via de app of Messenger. Betaling gaat dan met een tikkie. Pinnen kan aan de kraam”, geven Sander en Inge aan.

|Doorsturen

Uw reactie


Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties