Grave

Nijmeegse Vierdaagse centraal bij Linders&Linders

Door Paul Verstegen van Arenalokaal.nl

GRAVE - In de achtste aflevering van Linders&Linders staat de Nijmeegse Vierdaagse centraal. Met de gasten burgemeester Lex Roolvink, Steve van Haren en Cilia Wolters spreken presentatoren Peter en Jolanda Linders over de sfeer van het grote wandelevenement, de pijntjes en het afzien tijdens de deze dagen. Verder een optreden van de 18-jarige Miréya, een uitzonderlijk vocaal talent. De aflevering wordt uitgezonden in de week van 15 tot en met 22 juli via Omroep Land van Cuijk: Ziggo kanaal 40 en KPN kanaal 1475.

De gasten met het presentatieduo. (foto: Pieter Smits)

Roolvink heeft drie keer deelgenomen aan de Vierdaagse en staat bekend als een echte doorzetter. Bij zijn eerste deelname hield hij zelfs een gebroken voet over, wat pas achteraf geconstateerd werd. Van Haren traint nooit vooraf en loopt fluitend van terrasje naar terrasje de Vierdaagse uit. Ook Wolters geeft aan dat de Vierdaagse niet alleen erg gezellig is om te lopen, maar je leert er ook veel nieuwe vrienden kennen.

Bijwonen?
Het praatprogramma wordt iedere maand live uitgezonden vanuit Catharinahof Grave en heeft een vaste plek veroverd in de harten van Gravenaren overal ter wereld. Ben je geïnteresseerd en wil je een talkshow van dichtbij meemaken? Kom dan naar de volgende aflevering op zondag 25 augustus. Het thema is dan ‘Vakantie 2019 met de vakantieman’. De uitzending start om 14 uur. Toegang is gratis.

 

 

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties