Grave

Nieuws van huisartsenpraktijk Vos en Van Aalen in Grave

Door Huisartsenpraktijk Vos en Van Aalen

GRAVE - Terugkijkend op het afgelopen half jaar zien we dat door de Corona-epidemie voor iedereen veel is veranderd. In de huisartsenpraktijk merkt u dat ook wij onze werkwijze hebben moeten aanpassen. Waar mogelijk geven wij meer zorg op afstand, denk hierbij aan een telefonisch consult en digitaal contact. Als het nodig is maken we een afspraak op de praktijk of komen wij bij u langs.

De telefoontjes met de assistenten duren wat langer, omdat zij bij iedereen die naar de praktijk komt moeten navragen of er corona klachten zijn. Om niet te hoeven wachten aan de telefoon is het handig, zeker voor u maar ook voor ons, als u een account aanmaakt op www.vosenvanaalen.praktijkinfo.nl.  

Via het account kunt u een herhaalrecept aanvragen en online in uw eigen medisch dossier kijken. Hierin kunt u ook uw uitslagen van onderzoeken zien. U kunt hiervoor de app downloaden op de telefoon www.uwzorgonline.nl/. Door meer digitaal met de huisartsenpraktijk te regelen voorkomen we samen dat er te veel mensen bij elkaar zijn.

Naar de praktijk?
• Desinfecteer uw handen bij het pompje.
• Zorg dat u kort voor de afspraak aanwezig bent
• Kom alleen, tenzij begeleiding noodzakelijk is.
• Doe een mondkapje op
• Hebt u op de dag van de afspraak koorts, keelpijn of last van hoesten of benauwdheidsklachten, overleg dan telefonisch met de assistent of de afspraak door kan gaan of wordt verzet.
• Voor het halen van de griep- en pneumokokkenprik gelden ook bovenstaande regels.

Griep- en pneumokokkenprik
De patiënten die in aanmerking komen voor de griepprik hebben de jaarlijkse uitnodiging afgelopen week ontvangen. De griepprik wordt in Esterade gegeven en niet op de praktijk. Om het maximale aantal mensen in een ruimte te beperken gaan we er van uit dat ieder zich aan het tijdstip houdt. Degenen die op 21 oktober zijn uitgenodigd maar dan niet de griepprik kunnen halen hebben een inhaalmogelijkheid. Zij kunnen op 3 november naar Esterade gaan tussen 13 uur en 19 uur zonder eerst de praktijk te bellen en sluiten gewoon aan. Daarnaast ontvangt iedereen die geboren is tussen 1-1-1941 en 31-12-1947 een uitnodiging voor een pneumokokkenprik. Dit was al besloten voor de Corona epidemie uitbrak en staat hier verder los van. De patiënten die een uitnodiging voor beiden krijgen kunnen de prikken tegelijk laten zetten. In de uitnodiging leest u meer informatie hierover. In de uitnodiging staat de datum overigens niet correct vermeld. Dit moet zijn dinsdag 3 november.

 

|Doorsturen

Uw reactie


Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties