Grave

Nieuws van Huisartsengroep Grave

Door Huisartsengroep Grave

GRAVE - Door de coronamaatregelen hebben we een veranderde werkwijze op de praktijk. Dit betekent dat u zonder afspraak niet op de praktijk mag komen. De wachttijd aan de telefoon kan in deze tijd hierdoor helaas soms oplopen.

Naar de praktijk?
• Desinfecteer uw handen bij het pompje.
• Zorg dat u kort voor de afspraak aanwezig bent
• Kom alleen, tenzij begeleiding noodzakelijk is.
• Hebt u op de dag van de afspraak koorts, keelpijn of last van hoesten of benauwdheidsklachten, overleg dan telefonisch met de assistent of de afspraak door kan gaan of wordt verzet.
• Voor het halen van de griep- en pneumokokkenprik gelden ook bovenstaande regels.

Griep- en pneumokokkenprik
Binnenkort ontvangen de patiënten die in aanmerking komen voor de griepprik de jaarlijkse uitnodiging. De griepprik wordt in Esterade gegeven en niet op de praktijk. Op de uitnodiging staat het tijdstip waarop de vaccinatie plaats vindt. Om het maximale aantal mensen in een ruimte te beperken gaan we er van uit dat ieder zich aan dit tijdstip houdt. Daarnaast ontvangt iedereen die geboren is tussen 1-1-1941 en 31-12-1947 een uitnodiging voor een pneumokokkenprik. Dit was al besloten voor de Corona-epidemie uitbrak en staat hier verder los van. De patiënten die een uitnodiging voor beiden krijgen kunnen de prikken tegelijk laten zetten. In de uitnodiging leest u meer informatie hierover.

Huisartsengroep Grave
K. Walraven-Schils
M. van der Vleuten-Hanneman
B. van den Bergh
B. Kühbauch
K. van Summeren
M. de Hosson

|Doorsturen

Uw reactie


Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties