Grave

Nieuwjaarsreceptie Harmonie Stad Grave op 6 januari

Door Paul Verstegen van Arenalokaal.nl

GRAVE - Harmonie Stad Grave brengt zondag 6 januari voor alle inwoners uit de regio haar traditionele nieuwjaarsconcert ten gehore. Het optreden is in de Theaterzaal van Catharinahof en vangt om 12 uur aan. Het belooft een spectaculaire vertoning te worden waarbij met name de slagwerkgroep een ruimere rol is toebedeeld. Het concert is vrij toegankelijk.

Voorafgaand aan het concert kun je een gokje wagen en de harmonie financieel ondersteunen door het kopen van een lot uit de tombola. Hiermee zijn mooie prijzen te winnen die allemaal door Graafse ondernemers ter beschikking zijn gesteld. Tijdens het nieuwjaarsconcert wordt tambour-maître Piet van Amstel in het zonnetje zetten vanwege zijn 25-jarig lidmaatschap. Een ieder wordt na afloop van het concert in de gelegenheid gesteld om Piet met dit heuglijke feit te feliciteren.

Oliebollenactie
Het team van wegrestaurant De Elft bakt elk jaar op oudjaarsdag de lekkerste oliebollen. De opbrengst komt ten goede aan een lokale club. Dit keer zijn Harmonie Stad Grave en Kinderboerderij Buiten-“Gewoon” uit Velp de uitverkorenen om de baten van deze actie op hun rekening bij te mogen schrijven.
Leden van Harmonie Stad Grave proberen daarom zoveel mogelijk oliebollen te verkopen. Mocht je vòòr 31 december niet zijn benaderd door één van de leden en toch willen genieten van deze overheerlijke lekkernij, dan kun je ze alsnog kopen bij Wegrestaurant De Elft. De verkoop en uitgifte start om 10 uur 's ochtends aan de Bosschebaan 1 in Velp.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties