Grave

Nieuwe trainers fusieclub EGS'20

Door Matt Gerrits

GRAVE - Dinsdag 9 juni zijn bij ‘EGS’20 in oprichting’ de contracten voor komend seizoen ondertekend door de trainers van de selectie en JO19-1. In het eerste seizoen van EGS’20 in de 3e klasse wordt de selectie begeleid door hoofdtrainer Remco ten Hoopen uit Cuijk. Hij wordt bijgestaan door assistent-trainer Rein Bonimbie uit Grave en keeperstrainer Ricky Seinstra uit Schaijk. JO19-1 staat onder leiding van Gravenaar Jan Harting. (foto: Matt Gerrits)

Remco ten Hoopen is een bekende naam in de voetbalregio. De 40-jarige Cuijkenaar was van 2012 tot 2017 hoofd van de jeugdopleiding van JVC Cuijk. Daarnaast was hij van 2012 tot 2016 actief als opleider van (jeugd)trainers bij de KNVB. In de periode 2000-2016 werkte hij als analist, scout en assistent-trainer samen met vele bekende profspelers en -trainers bij PSV en NEC. In het seizoen 2016-2017 werd hij assistent-trainer van Peter Hyballa bij NEC en met hem vertrok hij in de zomer van 2018 naar de topclub FC DAC 1904 in Slowakije. In januari 2019 promoveerde hij daar tot hoofd opleidingen.

Rein Bonimbie, oud trainer van GVV’57, Estria en Vianen Vooruit, met een voorliefde om met jeugdige spelers aan de slag te gaan, gaat Remco ten Hoopen assisteren en het tweede selectie-elftal begeleiden.
De keepers van de selectie komen onder de deskundige begeleiding van keeperstrainer Ricky Seinstra, die al vele jaren in de samenwerking Estria, GVV’57 en SCV’58 met de keepers actief is.
De JO19-1 staat, net als het slot van het afgelopen seizoen, onder leiding van Jan Harting. Deze oud-trainer van GVV’57 en diverse zaalvoetbalteams heeft er veel zin in om deze leeftijdsgroep te laten groeien.

De stuurgroep van EGS’20 is blij met de aanstelling van de trainers. "We hebben alle vertrouwen dat zij passen bij de doelstellingen en ambities van de nieuwe fusievereniging, die ontstaat uit Estria, GVV’57 en SCV’58."

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties