Grave

Eerste gast is vertrokken pastoor René Aarden

Nieuw praatprogramma voor Jolanda Linders: Barretje 0486

Door Paul Verstegen van Arenalokaal.nl

GRAVE - Jolanda Linders uit Grave start 2021 met een nieuw praatprogramma: Barretje 0486. In haar thuisstudio ontvangt ze bekende en interessante inwoners uit het Land van Cuijk. De eerste gast is pastoor René Aarden. De uitzending is te zien op Omroep Land van Cuijk.

Na 55 keer dagelijks in de ochtend het visual radioprogramma Linders&Linders Live gepresenteerd te hebben op Omroep Land van Cuijk, start Jolanda met een nieuw televisieavontuur. In Barretje 0486 voert ze een klein half uurtje een gesprek met haar gast. Ze praat over allerlei dagelijkse dingen, maar stelt ook doordringende vragen. Een gesprek met soms een lach en soms een traan, maar wel altijd leuk en gezellig.

In de eerste aflevering ontvangt ze de naar Lith vertrokken pastoor René Aarden. Tot 1 januari was hij de herder van de parochie Sint Elisabeth in de gemeente Grave. Het gesprek gaat over zijn liefde voor de inwoners van Grave en waarom hij achteraf toch had willen blijven, maar ook over zijn schaatskunsten en hoe hij opgegroeid is in zijn geboortedorp Boekel.

|Doorsturen

Uw reactie


Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Meest gelezen

Laatste reacties