Grave

Nidum: broedplaats van inspiratie in monumentaal Arsenaal Grave

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

GRAVE - Begin 2021 worden de deuren geopend van Nidum: house of inspiration. Nidum, Latijn voor ‘nest’, is een broedplaats voor inspiratie op het gebied van lifestyle, wonen, events en culinair genieten. Op een prachtige monumentale locatie, het Arsenaal in Grave, komen diverse showrooms, stores, een restaurant en een boetiekhotel samen.

Het rijksmonument gaat diverse showrooms, stores, restaurant Ovum en een boetiekhotel huisvesten. Ook wordt het een locatie voor diverse evenementen en wisselende exposities. Initiatiefnemers en eigenaren Aard Keijser en Lonneke van der Weyden: “Nidum moet echt een ontmoetingsplek worden waar het draait om beleving en inspiratie, een plaats waar mensen en bedrijven zich thuis voelen.”
Naast Keijser&Co, het interieurbedrijf van Aard en Lonneke, zullen diverse andere partners uit uiteenlopende branches zich in het pand vestigen, om de beleving compleet te maken.

House of inspiration
Nidum heeft iedere bezoeker iets te bieden: inspiratie in de showrooms, wisselende kunstexposities, mooie geschenken in de shop en een lunch of diner in restaurant Ovum. Een bezoek kan eventueel worden uitgebreid met een overnachting in het boetiekhotel. Lonneke: "Nidum is voor iedereen. Voor professionals die een project willen inrichten en voor consumenten die inspiratie voor hun interieur willen opdoen. House of inspiration, zoals wij Nidum noemen, is een passende omschrijving voor deze unieke locatie waar je alles onder één dak hebt voor een inspirerend bezoek.”

Evenementen
Ovum, het restaurant van Nidum, is de ideale partner voor evenementen. Dankzij de karakteristieke uitstraling van het monumentale Arsenaal worden bruiloften, feesten, private dining en zakelijke bijeenkomsten naar een hoger niveau getild.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties