Grave

N324 niet tien maar acht weken afgesloten

Door Paul Verstegen van Arenalokaal.nl

GRAVE - BAM houdt woensdag 13 februari een inloopavond over de reconstructie van de provinciale weg N324 Oss-Grave. Op dit moment wordt gewerkt aan de nieuwe rotonde bij de Generaal de Bonsweg. Naar verwachting is die in het weekend van 9 en 10 maart klaar. Vervolgens wordt in de week daarop, maandag 11 maart, gestart met de volgende fase: wegvak 3.

In een eerder bericht werd gecommuniceerd dat voor de werkzaamheden de N324 twee periodes van vijf weken dicht zou gaan. Dit tot grote ontsteltenis van de vele weggebruikers. Nu de planning in detail is uitgewerkt, is de periode van afsluiting ingekort tot twee keer vier weken. De reguliere busverbindingen gaan wel gewoon door. Het openbaar vervoer heeft net als de nood- en hulpdiensten toegang tot het wegvak. De planning is dat de weg op 5 mei weer volledig vrijgegeven wordt.

Infoavond
Woensdag 13 februari wordt er een speciale inloopbijeenkomst gehouden. Deze avond vindt plaats bij Visio Onderwijs aan de Jan van Cuykdijk 1 in Grave. Belangstellenden zijn welkom tussen 18 en 20.30 uur. Je kunt dan vragen stellen en de ontwerpen inkijken. Het is ook mogelijk je vragen te mailen aan N324@bam.com

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Meest gelezen

Laatste reacties