Grave

Vergoedingen door ziektekostenverzekeraars

Mooi4me Grave breidt uit met lichaamsbehandelingen

Door Paul Verstegen van Arenalokaal.nl

GRAVE - Mooi4me in Grave is al bijna vier jaar een begrip in de regio. Met ingang van het nieuwe jaar breidt het instituut zich verder uit. Uniek in deze omgeving zijn de nieuwe lichaamsbehandelingen. Naast een zeer intensieve bindweefselmassage tegen cellulitis, worden er cavitatiebehandelingen en bioslimmingbehandelingen aangeboden. Dit is om het lichaam beter en strakker in shape te krijgen.

De vernieuwing betekent dat klanten bij Mooi4me terecht kunnen voor alle behandelingen op het gebied van schoonheid, voeding, sport en ontspanning. Alle disciplines zijn complementair aan elkaar. Hiermee komt het instituut tegemoet aan de wens van haar klanten om efficiënt met hun tijd om te gaan.

Klant staat centraal
Al bij binnenkomst in het monumentale pand worden klanten in de watten gelegd; vriendelijke begroeting, professionele behandelingen en adviezen en vervolgafspraken zijn allemaal afgestemd op de specifieke wensen van de klant. Kan iemands huid tijdens een behandeling geholpen worden met een methode uit een andere behandeling? Dan passen zij dat toe. Geen extra kosten, geen moeilijk gedoe. Wel een tevreden klant met een stralende huid, prachtige nagels of verzorgde voeten of een goed gevoel dankzij de juiste voeding of work-out. Een bezoek aan Mooi4me is een persoonlijke beleving.

Nieuwe behandelingen
De nieuwe lichaamsbehandelingen gaan altijd in kuurverband en worden gegeven in combinatie met voedings- en mentale ondersteuning. Sinds oktober 2017 heeft eigenaresse Els van den Hoven haar studie voor paramedisch geneeskundig therapeute afgerond. Verder is Mooi4me lid geworden van de BATC. Deze overkoepelende organisatie van natuurgeneeskundige therapeuten garandeert een professionele behandeling en begeleiding, waardoor behandelingen vergoed worden door de meeste ziektekostenzekeraars. De behandelingen vinden plaats volgens de vijf basisprincipes van de holistische visie: energie, prikkeloverdracht, drainage, voeding en coaching.

Gezichtsbehandeling
De gezichtsbehandelingen van Maria Galland blijven ook een belangrijk onderdeel uitmaken van Mooi4me. Het is volgens mede-eigenaresse Simone Hachmang heel erg belangrijk dat mensen goed geadviseerd worden over hun huid en de juiste productkeuze maken. "Ik kan niet vaak genoeg zeggen hoe belangrijk het is om thuis ook onze producten te gebruiken zodat het resultaat veel langer te zien blijft", zegt ze. "Daarom hebben we in de maand januari een topactie. Bij aankoop van vier producten van Maria Galland krijgt de klant de behandeling gratis. Ook blijven de IPL en acnebehandelingen die wij doen, vergoed worden door de zorgverzekeraars."

Maak een afspraak met Mooi4me, Brugstraat 5 in Grave, 0486-436011.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuws


Vacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties