Grave

Totaalconcept voor beauty, gezondheid en afslanken

Mooi4me Grave bestaat drie jaar

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

GRAVE - Mooi4me in Grave bestaat alweer drie jaar. "Daar zijn we heel erg trots op", zeggen eigenaresses Els van den Hoven en Simone Hachmang. "Dat het zo’n succes zou worden hadden we alleen maar durven hopen. En nog steeds groeit ons instituut."

Els van den Hoven (links) en Simone Hachmang.

Waarvoor kunnen klanten allemaal terecht bij Mooi4me? "Wij zijn een one-stop beauty en wellness concept. Dit houdt in dat klanten bij ons terecht kunnen voor alle behandelingen op het gebied van schoonheid, voeding, sport en ontspanning. Alle disciplines zijn complementair aan elkaar. Hiermee komen we tegemoet aan de wens van onze klanten om efficiënt met hun tijd om te gaan", vertellen Els en Simone.

Mooi4me biedt manicurebehandelingen, pedicure- en medische pedicurebehandelingen, massages en afslankbehandelingen zoals cavitatie, bioslimming. "Ook kunnen mensen bij ons sporten in TFM-cabines voor spierversteviging en afslanken. Ze krijgen daarbij persoonlijke voedingsadviezen. Voor huidverbetering kan men gebruikmaken van onze collageenbank of schoonheidsbehandelingen van het topmerk Maria Galland en microdermabrasiebehandelingen. Verder werken wij met IPL (definitieve ontharing), wimperextensions en wimperlifting."

Zonnestudio
Vorig jaar is daar nog een zonnestudio bijgekomen met professionele banken. Bij Mooi4me staat de klant vanaf binnenkomst in het monumentale pand centraal. Els en Simone: "Begroeting, behandeling, advies en vervolgafspraak stemmen wij allemaal af op de specifieke wensen van de klant. Kunnen wij iemands huid tijdens een behandeling helpen met een methode uit een andere behandeling? Dan passen wij dat toe. Geen extra kosten, geen moeilijk gedoe. Wel een tevreden klant met een stralende huid, prachtige nagels of een goed gevoel dankzij de juiste voeding of work-out. Zo maken wij een bezoek aan Mooi4me tot een persoonlijke beleving. Daardoor zijn al onze klanten. trouwe klanten."

Nieuw
* Met ingang van 1 november worden afslankbehandelingen en dieetadviezen vergoed door veel ziektekostenverzekeraars. Vraag naar de mogelijkheden. Dit geldt ook voor acnebehandelingen en definitieve ontharing;
* Ook kunnen klanten voor wimperextensions bij Mooi4me terecht en per half oktober ook voor wimperlifting (natuurlijke manier om eigen wimpers te verlengen). Ideaal voor mensen met korte wimpers en weinig wimpers;
* De nieuwe behandelingen van Maria Galland Soin Dermatologic: behandelingen voor de acnehuid, couperosehuid, hyperpigmentatie of gevoelige huid. Topbehandelingen met een geweldig resultaat. In kuurverband mogelijk.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuws

112-meldingen


Vacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties

DigikrantOok hier adverteren?

POLL

Op welke partij stemt u bij de Landerdse gemeenteraadsverkiezingen?

Deze poll is gesloten, u kunt niet meer stemmen.

Bekijk resultaten

Er is 1042 keer gestemd.

Op welke partij stemt u bij de Graafse gemeenteraadsverkiezingen?

Deze poll is gesloten, u kunt niet meer stemmen.

Bekijk resultaten

Er is 687 keer gestemd.

Weer


 

Agenda

 


Uw agendapunt hier?