Grave

Minicursus over bijen en biodiversiteit in Grave

Door Paul Verstegen van Arenalokaal.nl

GRAVE - Heb je belangstelling voor bijen en hun soortgenoten? Woon dan de gratis cursus bij in Bibliotheek Grave. Je krijgt in drie avonden uitleg en gaat begrijpen wat het belang is van deze kleine beestjes. Hoe leven bijen? Wat doen ze zoal behalve voor honing zorgen? En wat hebben bijen met biodiversiteit te maken? Naast klimaatverandering is ook de achteruitgang van de verscheidenheid aan soorten levende wezens een actueel onderwerp. In deze korte cursus wordt aandacht gegeven aan al deze onderwerpen.

Als imker werkt Leni Janssen al jaren met honingbijen en ging zo het belang zien van voldoende diversiteit in de natuur. Graag laat ze je kennismaken met wat je zelf kunt doen om de achteruitgang van de biodiversiteit tegen te gaan. Je kunt meer doen dan je zelf denkt.

De cursus is gratis. Avonden 11 en 25 september en 9 oktober van 19.30 tot 21.30 uur in de Graafse bieb aan de Trompetterstraat 2. Aanmelden kan op www.biblioplus.nl bij Activiteiten of bij de balie van een Biblioplus-bibliotheek.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties