Grave

Mindfulness wandeling in historisch Grave

Door Paul Verstegen van Arenalokaal.nl

GRAVE - BiblioPlus houdt zaterdag 5 september in samenwerking met Jolanda Bouwman een mindfulness wandeling vanuit de leestuin van de Graafse bieb. Ben je ook altijd zo druk, druk, druk? Bekaf aan het eind van de dag? Voel je je gespannen en zit je niet lekker in je vel? Loop dan mee met wandelcoach Jolanda Bouwman.

De wandeling staat in het teken van lichaamsbeweging zonder prestatiedruk in combinatie met ademhaling, cognitieve en mentale coaching in de buitenlucht. Een paar eenvoudige mindfulness oefeningen vormen onderdeel van de wandeling. Bouwman is wandelcoach en opgeleid bij Mindful Run Nederland (www.minfdulrun.nl). Daarnaast heeft zij veel ervaring op het gebied van begeleiding van werknemers binnen organisaties. Deze begeleidingstechnieken zet zij samen met de effectieve mindful run methode in tijdens coachingstrajecten/wandelingen.

Deelnemen kost 2,50 euro. Dit is inclusief koffie of thee. Leden van BiblioPlus mogen gratis mee. Vanaf 18 uur inloop in de bibliotheek aan de Trompetterstraat 2 in Grave. De wandeling start om 18.30 uur en duurt ongeveer vijf kwartier. Het aantal deelnemers is beperkt. Aanmelden is verplicht en kan in de bieb.

 

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties