Grave

Massage4Daagse in Grave

Door Freddy Klooté

GRAVE - Timo Arts en Wisse van Lamoen bieden ontspannende en herstellende massages aan de lopers van de Nijmeegse Vierdaagse aan. Op afspraak kan er tussen 15 en 22 uur een behandeling van gedurende 20 minuten worden ingepland. De massages zijn gericht op de beenmusculatuur. Timo en Wisse hebben zich dit jaar gevestigd in de nieuwe locatie van OBS Hartenaas (voorheen het terrein van Sensis).

Timo Arts en Wisse van Lamoen zijn beide afgestudeerde fysiotherapeuten die graag de handen uit de mouwen steken! Dit jaar bieden de heren naast de massagedienst wederom de mogelijkheid tot blaren prikken aan. In samenwerking met Trijnie Mandigers, vrijwilligster bij het Rode Kruis. Trijnie is al jaren werkzaam bij het Rode Kruis en vindt het geweldig om de lopers te kunnen helpen bij het behalen van de eindstreep. Trijnie is in het bezit van het certificaat 'wandelletsel' en zal de aanwezige blaren prikken én afplakken zodat de deelnemers de dag erna weer vrolijk aan de start staan. De heren bieden deze service geheel gratis aan wanneer deelnemers zich aanmelden voor de massagedienst.

Tarieven
Enkele massage: 15 euro + gratis blaren prikken.
4-rittenkaart: 50 euro + gratis blaren prikken.

Data en tijden:
17 juli: 15 - 21.30 uur.
18 juli: 15 - 21.30 uur.
19 juli: 15 - 21.30 uur.
20 juli: 15 - 21.30 uur.

Locatie: OBS Hartenaas, Gasthuishoeve 3 Grave. Meer info: massage4daagsegrave@gmail.com. Timo Arts: 06-43178527. Wisse van Lamoen: 06-40418663. Facebook: Massage4Daagse Grave.

 

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties