Grave

Massage4Daagse breidt uit

Door Freddy Klooté

REGIO - Timo Arts en Wisse van Lamoen bieden ontspannende en herstellende massages aan de lopers van de Nijmeegse Vierdaagse aan. Op afspraak kan er van 17 tot en met 20 juli tussen 15 en 22 uur een behandeling van 20 minuten worden ingepland. De massages zijn gericht op de beenmusculatuur. Timo en Wisse hebben zich dit jaar gevestigd in openbare basisschool Hartenaas.

Timo Arts studeerde op 29 juni officieel af als fysiotherapeut. Wisse van Lamoen is nog bezig met de afronding van zijn opleiding tot fysiotherapeut.
Dit jaar bieden de heren naast de massagedienst ook de mogelijkheid om blaren te laten prikken. In samenwerking met Trijnie Mandigers, vrijwilligster bij het Rode Kruis. Trijnie is al jaren werkzaam bij het Rode Kruis en vindt het geweldig om de lopers te kunnen helpen bij het behalen van de eindstreep. Trijnie is in het bezit van het certificaat 'wandelletsel' en zal de aanwezige blaren prikken én afplakken zodat de deelnemers de dag erna weer vrolijk aan de start staan. Het verzorgen van de blaren is gratis in combinatie met het afnemen van de massagedienst. Een enkele massage kost 15 euro (+gratis blaren prikken), een 4-rittenkaart kost 50 euro (+ gratis blaren prikken).

Basisschool Hartenaas ligt aan de Stoofweg 2 in Grave. Meer info: massage4daagsegrave@gmail.com, 06-43178527 (Timo Arts) of 06-40418663 (Wisse van Lamoen). Facebook: Massage4Daagse Grave.

 

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties