Grave

Massage en blaren prikken tijdens Vierdaagse

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

GRAVE - Bent u dit jaar van plan om de Nijmeegse Vierdaagse te gaan lopen, kent u iemand in uw omgeving die behoefte aan een ontspannende en herstellende massage om de volgende dag weer fris aan de start te staan of twijfelt u er aan de eindstreep wel te halen? Dan kunt u van 16 tot en met 19 juli weer terecht bij Timo Arts en Wisse van Lamoen. Er is nog een beperkt aantal plekken vrij. Aanmelden kan via massage4daagsegrave@gmail.com of  via 06-43178527 (Timo Arts) of 06-40418663 (Wisse van Lamoen).

De tijdstippen waarop Timo en Wisse masseren zijn van 16 tot en met 19 juli van 15 tot 21.30 uur. Duur van de massage is 20 minuten. "Dit jaar bieden wij naast massages ook het prikken en afplakken van blaren aan", vertellen Timo en Wisse. "Wij hanteren een vrije inloop na het nemen van een massage. Wilt u alleen geprikt worden, dan zitten hier andere tarieven aan verbonden, namelijk 5 euro per keer. Mensen die zich vooraf hebben aangemeld, krijgen altijd voorrang."

Tarieven massage: 15 euro voor 20 minuten. 50 euro voor een 4-rittenkaart van 20 minuten. Mocht u tijdens de Nijmeegse Vierdaagse een blessure of klacht oplopen dan kunt u altijd proberen te bellen om een mogelijke plek te reserveren. Locatie is basisschool Hartenaas aan de Gasthuishoeve 3 in Grave.

 

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Meest gelezen

Laatste reacties