Grave

Marijn Engelen maakt leden Graveon wegwijs in nieuwe wet AVG

Door Marion Peters van Graveon ondernemersvereniging

GRAVE - Ook Graveon is zich er van bewust dat de nieuwe wet AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming), die vanaf 25 mei van kracht is, bij veel ondernemers vragen oproept. Vandaar dat Graveon een groot aantal ondernemers uit de gemeente Grave had uitgenodigd om een informatieavond bij te wonen over dit onderwerp. Marijn Engelen van Advocatenkantoor Van Laake Engelen kwam hier op 16 mei over vertellen. 40 Ondernemers hadden zich aangemeld en deze waren met volle aandacht bij de presentatie.

Marijn Engelen.

Na afloop waren de ondernemers veel wijzer over de AVG. Na de presentatie kon men persoonlijk vragen aan Marijn stellen. Daar werd dan ook gretig gebruik van gemaakt. Graveon kijkt weer terug op een geslaagde avond. Maar Graveon kijkt ook naar de toekomst met onder meer de vraag hoe de ondernemers nog beter kunnen worden ondersteund. Hierbij wordt op dit moment hard gewerkt aan een nieuwe structuur, waarin plaats is voor elke (soort) ondernemer. Denk hierbij aan een sectie Zorg, een sectie Industrie en Diensten, een sectie Centrumondernemers, etcetera. Als voorzitter heeft Peter van Kuppeveld zich hier de afgelopen jaren voor ingezet. Op de onlangs gehouden Algemene Leden Vergadering gaf hij de voorzittershamer door aan Ric Broens, maar hij blijft het bestuur steunen waar nodig. Peter is voor al zijn werk, op een toepasselijke manier, tijdens de ALV bedankt. Maar via deze weg willen wij hem nogmaals voor zijn inzet bedanken. En natuurlijk ook Marijn Engelen nogmaals heel erg bedankt voor de verhelderende uitleg over de AVG.

|Doorsturen

Haha-on

2018-05-24 15:39:32

Hahaha Gravon, dat het is clubje waar je als ondernemer in Grave regelmatig emails/nieuwsbrieven/spam van krijgt met een hele rits emailadressen van andere ontvangers van deze berichten in de cc: - velden. De bcc: knop bij mailings hebben ze nog niet helemaal gevonden... LOL

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties