Grave

Marcel de Lang wint taart bij ochtendshow Linders&Linders

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

GRAVE - Woensdag 12 augustus waren Jolanda Linders en Ank Bannink namens de ochtendshow Linders&Linders op bezoek bij Marcel de Lang uit Grave met een heerlijke verse appeltaart. Marcel was de winnaar van de rubriek ‘Tijd voor Taart’ door het ontbrekend woordje ‘duizend’ te raden uit het liedje He Suzie van Henk Wijngaard. Iedere ochtend laten Peter en Jolanda Linders in hun programma Linders&Linders een bekend fragment horen met daarin een ‘pieptoon’ verwerkt. Luisteraars kunnen dan naar de studio appen (0485-381777).

Marcel was onderweg naar zijn werk, waar hij als ambulancechauffeur de afgelopen maanden tientallen coronapatiënten moest ophalen en vervoeren naar ziekenhuizen door heel het land. Met een brede glimlach nam hij de Hema-appeltaart in ontvangst.

Morgen kan je weer kans maken op een gratis taart, door vanaf 7 uur te luisteren naar de vakantie-editie van de ochtendshow Linders&Linders. Meer weten of in contact komen met de redactie van het programma kan via redactie@omroeplvc.nl. Het programma is te volgen via Ziggo-kanaal 40 en KPN-kanaal 1475, het radiokanaal 915, de FM-frequenties en streaming via www.omroeplandvancuijk.nl

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties