Grave

Foto- en videoreportage:

Live tv-talkshow Linders & Linders: iedere maand vanuit Catharinahof Grave

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

GRAVE - Zondag 20 januari vond in Catharinahof in Grave de tweede live tv-talkshow van 0486TV plaats: Linders & Linders, gepresenteerd door het duo Jolanda en Peter Linders. Met ook dit keer een ondernemer, een markant figuur en een VIP aan tafel. (foto's: Pieter Smits)


In deze aflevering waren de gasten de Graafse pastoor René Aarden, algemeen manager van Catharinahof Ad van Boxmeer en de bekende Gravenaar Jan Verhaaren. De pastoor vertelde over zijn passie voor zijn Smits-orgel en zijn wens om een keer een eucharistieviering te doen vanuit de luchtballon van Paschal Noor.

Jan Verhaaren
De geboren en getogen Gravenaar Jan Verhaaren bekende tijdens de uitzending dat hij achter de stunt zat in 1980, waarbij hij met een aantal vrienden en familieleden inbrak in de Sint Elisabethkerk om midden in de nacht de klokken te luiden. De reden was dat deze kerk zou stoppen met de erediensten. En dat was voldoende reden voor de Gravenaren om harde actie te voeren.
Algemeen manager Ad van Boxmeer is trots op de multifunctionele uitstraling van Catharinahof. Hij had huispianist Geert Peperkamp meegenomen, die zelfs muziekstukken van bewoners heeft gearrangeerd en deze geregeld ten gehore brengt in het restaurant. Als het aan Ad ligt dan gaan er nog grotere optredens en muziekspektakels komen in het theater van Catharinahof.

Linders & Linders werd live uitgezonden via het Facebookkanaal van 0486tv en bevatte onder meer actualiteiten begeleid door de live-voiceover Christan Leenders en reportages van Jolanda bij ondernemers en markante Gravenaren. Het gesprek van een uur viel geen moment stil. De gasten hadden gevatte opmerkingen, maar ook interessante vragen aan elkaar. Al met al weer een zeer leuke uitzending. Vast item is Raad Waar het Blauwe Schaap Staat. Een zoektocht naar het blauwe schaap ergens in de gemeente Grave. Het schaapje stond dit keer bij Bakkerij Bongaards in Grave, de winnaar was familie Rijcken. Zij ontving een verrassingspakket van delicatessezaak Het Blauwe Schaap.

Zondag 17 februari
De volgende Linders & Linders is op zondag 17 februari met als gasten de prinsen van de gemeente Grave met hun gevolg. De uitzending is weer vanaf 14 uur te zien via het Facebookkanaal van 0486TV. De show wordt daarna via de social media-kanalen van 0486TV en de tv-kanalen van Omroep Land van Cuijk herhaald. Ziggo-kanaal 40 en KPN-kanaal 1475.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Meest gelezen

Laatste reacties