Grave

Lezing over natuur- en landschapsfotografie bij IVN Grave

Door Paul Verstegen van Arenalokaal.nl

VELP - Natuur -en landschapsfotografie staan donderdag 26 september tussen 20 en 22 uur centraal tijdens een lezing van IVN Grave. De presentatie wordt gegeven door Hans Koster, onder meer bekend als fotograaf van De Maashorst. De bijeenkomst vindt plaats in het Buitenhuis aan de Beukenlaan in Velp.

Een foto door Hans Koster.

Wie geïnteresseerd is in fotografie en/of de Maashorst zal deze avond erg waarderen; Hans Koster is een natuurfotograaf en laat bijzondere foto's zien. Hij wil graag mensen enthousiast maken voor de natuur om ons heen. Bij alles wat hij doet voert natuurbeleving de boventoon met respect voor de natuur. Landschappen met alles wat daarin te vinden is aan planten en dieren worden door hem op de gevoelige plaat vastgelegd.
Tijdens deze avond geeft hij een presentatie en voorziet het publiek tevens van enkele handige tips en trucs om foto’s zelf zo professioneel mogelijk te maken. Foto’s afgewisseld met technieken, hoe ze tot stand zijn gekomen, waar je op moet letten. Een inspirerende avond voor iedereen die graag foto's maakt en geniet van onze prachtige natuur. Belangstellenden voor deze avond dienen zich voor 25 september aan te melden bij Wil Ariëns (w.ariens41@gmail.com of 0486-412217). De kosten bedragen 3 euro.

Werkgroep
IVN Grave heeft sinds kort een werkgroep natuurfotografie met als doel kennis delen over natuur en fotografie. Maandelijks maken de leden een fotowandeling door een natuurgebied of landgoed. Ook komen ze elke maand een avond bij elkaar om gemaakte foto’s te bespreken of voor een lezing of workshop over een bepaald thema. Zowel voor de beginnende als de meer ervaren fotograaf is er plek in de werkgroep. Het is juist de bedoeling van elkaar te leren, elkaar te inspireren en kennis te delen. Meer weten over de werkgroep Natuurfotografie: www.ivn.nl/afdeling/grave

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties