Grave

Leerlingen Visio Onderwijs Grave op skireis

Door Paul Verstegen van Arenalokaal.nl

GRAVE/BARDONECCHIA - Eens in de twee jaar gaan de leerlingen van de bovenbouw van Visio Onderwijs op buitenlandreis. Van 3 tot en met 11 maart is een groep van 36 personen afgereisd naar Bardonecchia in Italië voor een ski-avontuur. De groep bestond uit zeventien leerlingen uit Grave, zes leerlingen uit Rotterdam en veertien begeleiders.

Veel leerlingen hebben nog nooit op de lange latten gestaan en wilden deze uitdaging graag aangaan. Onder deskundige begeleiding van eigen skileraren hebben ze een fantastische week beleefd. Met het nodige vallen en opstaan zijn ze begonnen onderaan op de groene piste. Sommigen hadden het al best vlug onder de knie en gingen dezelfde dag met een 'pannenkoeklift' iets hoger de groene piste op om vervolgens netjes in een treintje naar beneden te skiën. Iedereen heeft vijf dagen 's ochtends en 's middags op z’n eigen niveau les gehad. Variërend van het oefenen van de 'pizzapunt' tot een heuse slalom op de blauwe piste. Het resultaat was dat aan het einde van de week bijna iedereen met de stoeltjeslift naar boven kon om van de blauw/rode piste af te gaan. 
Natuurlijk werd er ook genoten van de wel bekende après-ski. Gezellig meezingen op de feestmuziek was deze groep wel toevertrouwd. Kortom, het was een heel gezellige en leerzame week, waarbij iedereen zijn/haar grenzen heeft verlegd.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties