Grave

Laatste weekend mei heropening KlusWijs Grave

Door Paul Verstegen van Arenalokaal.nl

GRAVE - De stellingen staan, het nieuwe maatwerkplein is af en het team van KlusWijs Grave is er klaar voor. Alle ingrediënten zijn aanwezig voor een spectaculaire heropening van de bouwmarkt aan de Kooikersweg 3. Dit wordt vrijdag 26, zaterdag 27 en zondag 28 mei groots gevierd.

De afgelopen tijd is de nieuwbakken ondernemer van KlusWijs Grave, Adrie Tiellemans, samen met zijn team druk doende geweest met de verbouwing van de bouwmarkt. Een aantal speerpunten van de winkel wordt beter gepresenteerd waardoor er meer rust, duidelijkheid, inspiratie en informatie ontstaat.
Tiellemans nam de winkel in januari over van Willy Thomassen. “In het verleden heb ik er al ruim dertien jaar gewerkt”, vertelt hij. “Het voelt dus echt alsof ik terug ben op het nest en dat is echt heerlijk. We zijn direct begonnen met een aantal verschuivingen in de winkel. Zo hebben we de mengverfbalie opnieuw ingedeeld en is het maatwerkplein volledig opnieuw opgezet, met een schitterend eindresultaat.”

Maatwerkafdeling
Een volledig vernieuwde maatwerkafdeling siert momenteel het hart van de KlusWijs. Het plein voorziet in de meest innovatieve presentaties van deuren, kasten, vloeren en raamdecoratie. Ook de buitengevel is opgefrist en vernieuwd. De achtergevel aan de doorgaande weg is compleet opnieuw aangekleed.
Nu is het tijd voor Tiellemans om de heropening uitgebreid te vieren. Dat doet hij met een aantal spectaculaire aanbiedingen en leuke events. Iedere klant krijgt drie dagen lang 21 procent korting op alle aankopen “Dat is toch mooi meegenomen”, denkt hij. “Er is dat weekend veel te doen in en rondom de winkel.”
Tiellemans is trots op zijn team en het resultaat dat ze samen hebben neergezet. “Nu kunnen we de consument nog beter voorzien van informatie en live presentaties”, zegt hij. “Vanaf vrijdag 26 mei zijn we voortaan om 8.30 uur geopend. Het team van KlusWijs is er klaar voor.”

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuws

112-meldingen


Vacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties