Grave

‘Kom erbij’ en vier het Kinderboekenweekfeest in de bibliotheek

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

GRAVE - De Kinderboekenweek gaat op 3 oktober van start met het thema ‘vriendschap’. Het jaarlijkse boekenfeest heeft deze keer het motto ‘Kom erbij’. Een bezoek aan de Bibliotheek is tijdens deze feestelijke periode een extra belevenis. Met onder andere poppenkastvoorstellingen, een voorstelling van de enige echte Jacques Vriens, een schrijfwedstrijd en de Kinderboekenkrant is de Kinderboekenweek een feest. Alle informatie is te vinden op www.biblioplus.nl/kinderboekenweek. 

Ben jij gek op spannende en grappige verhalen? Kom dan kijken naar de poppenkastvoorstellingen in één van onze bibliotheken. Frank Peters speelt een verhaal over echte vrienden tijdens zijn voorstelling ‘Dikke Vrienden’. De voorstelling is voor kinderen van 4 tot 8 jaar, natuurlijk mogen opa’s, oma’s, papa’s en mama’s ook mee. Kijk voor alle data op www.biblioplus.nl.  

Schrijfwedstrijd
Wat als de koning jouw ‘penvriend’ zou zijn? In de Kinderboekenweek gaat deze gave schrijfwedstrijd van start. Houd de Facebookpagina en website van BiblioPlus in de gaten! Misschien win jij wel meerdere kaarten voor de voorstelling ‘Brief voor de Koning’ op 4 november in Schouwburg Cuijk.

De Kinderboekenkrant
Je hoeft je niet te vervelen tijdens de Kinderboekenweek er is namelijk een speciale krant uitgebracht die je gratis in de bibliotheek kunt ophalen. In deze krant lees je over vriendschap, krijg je boekentips en vind je nog veel meer vriendelijks.

 

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties