Grave

KlusWijs Grave breidt uit met Boels Verhuur

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

GRAVE - Adrie Tiellemans, die nu één jaar KlusWijs Grave leidt, heeft sinds donderdag 11 januari zijn doe-het-zelf-winkel uitgebreid met Boels Trendrent machineverhuur. Trendrent is een volwaardige tak van het moederbedrijf Boels Rental.

Boels Rental is een van Europa’s leidende verhuurorganisaties op het gebied van machines, gereedschap, units en catering- en eventequipment. Met meer dan 100 verhuurproducten, zoals trilplaten, bouwdrogers, hogedrukreinigers, houtversnipperaars, parketschuurmachines, tapijtstrippers en steen- en tafelzaagmachines, heeft KlusWijs Grave het juiste professionele gereedschap beschikbaar. Dus of u nu een grote verbouwing op komst heeft, een klus in huis gaat aanpakken of lekker in de tuin aan de slag gaat, met de verhuurproducten van KlusWijs Grave kunt u elke klus aan.

Tiellemans, die op 1 januari 2017 KlusWijs Grave overnam van Willy Thomassen, heeft in 2017 niet stilgezeten. Zo heeft hij, samen met zijn team, veel verbeteringen aangebracht in zijn winkel. Er is een compleet nieuw maatwerkplein gerealiseerd in het hart van de winkel. Het plein voorziet in de meest innovatieve presentaties van deuren, kasten, vloeren en raamdecoraties. Montage van de gekochte artikelen is ook mogelijk. Tevens is er een afdeling woonaccessoires toegevoegd aan de zaak. Ook is de buitengevel opgefrist en vernieuwd. De achtergevel aan de doorgaande weg is compleet opnieuw aangekleed.

KlusWijs Grave vergroot met deze uitbreiding de service in haar winkel nog meer. De winkel is van maandag tot en met donderdag geopend van 8.30 tot 18 uur, vrijdag van 8.30 tot 20 uur en zaterdag van 8.30 tot 17 uur.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuws



Vacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties