Grave

Onder meer extra verlichting en armaturen

KlusWijs Grave breidt assortiment verder uit

Door Paul Verstegen van Arenalokaal.nl

GRAVE - Kluswijs Grave is een bouwmarkt waar je terecht kunt voor alle artikelen die je kunt verwachten in een bouwmarkt. Sinds de overname door Adrie Tiellemans in 2017 heeft hij niet stil gezeten. De winkel heeft een complete metamorfose ondergaan. Eerder is er een compleet maatwerkplein gerealiseerd waar de klant op zijn/haar gemak een keuze kan maken uit maatwerkkasten, verschillende soorten deuren, laminaat en PVC, raamdecoratie en zonwering. Ook heeft KlusWijs Grave een klussendienst, die jouw aankoop vakkundig kan monteren. Sinds januari 2018 kan de klant machines en gereedschappen huren van Boels Trends.

Tiellemans kreeg regelmatig de vraag om verlichtingsarmaturen. Hij heeft dit gat in de markt van Grave goed opgevuld. De afdeling verlichting is flink uitgebreid. Samen met de grootste lampenleverancier van Nederland, Eglo, heeft hij een keuze gemaakt uit het assortiment verlichting volgens de laatste trends.
Tiellemans heeft z’n creativiteit laten zien in een prachtige presentatie van de armaturen. "Een goede presentatie in een mooie sfeer van de armaturen is belangrijk, omdat de klant zich dan goed kan inleven en zo een goede keuze kan maken", vindt de trotse ondernemer. Bovendien is het ook mogelijk om ter plekke in het portaal van de leverancier te zoeken in het hele assortiment van Eglo. Voor bedrijven is er ook de mogelijkheid om een compleet verlichtingsplan te laten maken in samenwerking met Eglo en KlusWijs Grave. Denk hierbij aan energiebesparing.
Tevens is er een nieuwe presentatie buitenverlichting toegevoegd met de mogelijkheid tot dag- en nachtschakeling en bewegingsmelding wat de veiligheid ten goede komt. Hierdoor is er een zeer ruime keuze voor de klant. Ook is het assortiment spotjes, onderbouwverlichting, lichtbronnen en tl’s flink uitgebreid. Zo is er een ruime reuze uit Filament-, stappendimming- en XXL-lampen.

Verdere verdieping
Naast de afdeling verlichting heeft Tiellemans nog een ander assortimentsverdieping uitgevoerd. Dit is het assortiment gordijnrails, tafelpoten en opbergsystemen. Kenmerkend hierbij is de aandacht voor design en trends. Kortom, met deze uitbreidingen bij KlusWijs Grave kun je jouw huis helemaal oppimpen volgens de laatste trends. Het team staat je graag bij met een deskundig advies zodat jouw huis nog meer jouw thuis wordt.

KlusWijs Grave is geopend op maandag tot en met donderdag van 8.30 tot 18 uur, op vrijdag van 8.30 tot 20 uur en op zaterdag van 8.30 tot 17 uur. Je vindt de winkel aan de Kooikersweg 3 in Grave. Meer informatie via 0486-474400.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties