Grave

Kempolessen in de buitenlucht

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

GRAVE - Bij kempovereniging Shaolin in Grave zijn afgelopen week de lessen hervat. De leden van de club gingen aan de slag in de buitenlucht.

"Donderdag 14 mei zijn we weer gestart met de seniorenlessen (vanaf 16 jaar). Het werd wel tijd, want we waren wel klaar met het stilzitten en willen graag onze energie kwijt", vertelt René Hegeraat van Shaolin Grave. "Vorige week waren we al gestart met de junioren waarbij een splitsing is gemaakt op basis van leeftijd. De leden tot 12 jaar mochten zoals gewoonlijk lekker boksen en bij de oudere jeugd zijn we vooral bezig geweest met de conditie en stijl, waarbij we natuurlijk de anderhalve-meterregel in acht hebben genomen."
De senioren kregen conditietraining. René: "Oefeningen op anderhalve meter gebaseerd op de kempostijl. Je kon merken dat de conditie echt wel achteruit was gegaan. Aansluitend werden de voorgeschreven technieken doorgenomen. Dingen die je moet kennen als je een examen mag doen. Ook daar zag je dat er bepaalde dingen niet automatisch meer in zaten. We zijn blij dat we weer aan de gang konden."
Meer info: www.shaolinkempograve.nl.

 

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties