Grave

Keerpunt 2010-fractievoorzitter Ben Litjens met ziekteverlof

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

GRAVE - Ben Litjens heeft besloten om met onmiddellijke ingang zijn werkzaamheden als fractievoorzitter en raadslid van Keerpunt 2010 tijdelijk neer te leggen. Litjens neemt deze beslissing vanwege gezondheidsredenen.

"Ben gaat morgen een revalidatietraject in en moet veel rusten", licht Jacques Leurs namens Keerpunt 2010 toe. "Afgelopen woensdag heeft hij bij de griffier gemeld dat hij met tijdelijk ziekteverlof gaat. Hij zal geen vergaderingen en andere bijeenkomsten bijwonen."

Aanstaande dinsdag, bij de raadsvergadering waarin de begroting 2019-2022 behandeld wordt, neemt niemand van Keerpunt 2010 deel aan de raadsvergadering, vertelt Leurs. "Het was te kort dag om een ander Keerpunt 2010-lid als tijdelijk vervanger aan de raadsvergadering deel te laten nemen. Ben had zijn inbreng voor deze belangrijke vergadering al gereed. We zullen die inbreng op onze website plaatsen zodat men daar toch kennis van kan nemen."

Wanneer hij volledig hersteld is wil Ben Litjens zijn raadszetel weer innemen. Jacques Leurs: "Binnen Keerpunt 2010 gaan we bekijken of er een tijdelijke invaller beschikbaar is die Ben kan vervangen gedurende zijn afwezigheid."

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties