Grave

Kandidatenlijst VVD Land van Cuijk: Gravenaar Joeri Nuijen op plek 4

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

LAND VAN CUIJK - Nadat de VVD-leden in het Land van Cuijk begin mei Arthur Baudet kozen als hun lijsttrekker, is woensdag 8 september tijdens een ledenvergadering de volledige kandidatenlijst gepresenteerd voor de gemeenteraadsverkiezingen van 24 november. Gravenaar Joeri Nuijen (foto), op dit moment nog raadslid voor de Lokale Partij Grave (LPG), staat op plek 4 bij de liberalen. Drie andere Graafse kandidaten, Theo Lemmen, Huub Linders en Rob Bannink, vinden we terug op respectievelijk de elfde, vijftiende en achttiende plaats.

De kieslijst van de VVD laat een mix zien van jong en oud, man en vrouw, uit diverse hoeken van de nieuw te vormen gemeente Land van Cuijk. “De VVD is dé liberale partij in de nieuwe gemeente en we gaan voor een goed verkiezingsresultaat”, laat de partij weten.

Lijsttrekker Baudet geeft aan erg gelukkig te zijn met de kandidatenlijst. “Er staat een team klaar dat de wil heeft om samen de schouders eronder te zetten. En wat belangrijk is: naast nieuwe gezichten brengen we ook een stuk ervaring in bij de top 10. Vier personen in de top 10 kennen we vanuit het heden of verleden als wethouder. En nog eens vier zijn nu al raadslid. Bestuurlijke ervaring genoeg dus.”

De VVD geeft aan dat zij onder het motto ‘Samen sterker verder’ samen met andere partijen na januari een bijdrage wil leveren aan een Land van Cuijk waar het plezierig wonen en verblijven is. “En dat op de bekende liberale manier, waarbij we zoveel als mogelijk over willen laten aan de burgers en de diverse kernen zelf.”

|Doorsturen

Uw reactie


Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties