Grave

Joost Janssen uit Grave nieuwe hoofdtrainer Vianen Vooruit

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

GRAVE/VIANEN - Joost Janssen (34) uit Grave is met ingang van het seizoen 2021–2022 de opvolger van Niels Voet bij Vianen Vooruit. De oud-speler van onder meer JVC Cuijk en Volharding is momenteel trainer van tweedeklasser RKSV Venhorst, waar hij bezig is aan zijn vierde seizoen.

Eerder was Janssen als trainer verantwoordelijk voor het tweede en het O23-team van Nooit Gedacht in Geffen. Als jeugdtrainer werkte hij voor JVC Cuijk en het voormalige GVV’57 uit Grave. Ook was hij werkzaam bij de KNVB, hier werkte hij voor het jeugdplan Nederland als assistent-trainer bij de O12. Tevens was hij regioscout.

Met het aanstellen van Janssen hoopt Vianen Vooruit haar doelstelling 'zolang mogelijk met beide selectie-elftallen op een hoog niveau spelen' binnen de mogelijkheden van de club te waarborgen. Het nauw samenwerken met de jeugdafdeling en -trainers is een van zijn andere taken.

Janssen zelf is zeer tevreden met zijn aanstelling bij Vianen Vooruit. "Na meerdere goede en leuke jaren bij Venhorst ben ik toe aan een andere omgeving en uitdaging en ik denk deze zeker gevonden te hebben in Vianen."

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Meest gelezen

Laatste reacties