Grave

Samenwerking tussen gemeenten Cuijk, Grave en Mill en Sint Hubert

Johan Postma nieuwe directeur CGM-werkorganisatie

Door Paul Verstegen van Arenalokaal.nl

LAND VAN CUIJK - Het bestuur van de werkorganisatie Cuijk, Grave en Mill en Sint Hubert heeft in de persoon van Johan Postma een nieuwe directeur CGM gevonden. Postma (53) werkt sinds 2014 als kwartiermaker bij de Landelijke Meldkamerorganisatie. Hij is getrouwd, heeft vier kinderen en woont in Waalre. Hij treedt in dienst op 18 september en volgt Rob Hoffmann op.

Postma heeft geschiedenis gestudeerd en is Master of Fire en Crisismanagement. Hij heeft diverse posities vervuld binnen de brandweer en de overheid. Hij is actief geweest bij de gemeenten Schiedam, Leidschendam-Voorburg en Leeuwarden. Als directeur brandweer en plaatsvervangend directeur van de veiligheidsregio heeft hij in Friesland zorggedragen voor het realiseren van de regionalisering van de brandweer. Sinds 2014 werkt hij als kwartiermaker bij de Landelijke Meldkamerorganisatie.

Ruime ervaring
Postma heeft ruime ervaring met het functioneren binnen gemeenschappelijke regelingen en met het adviseren en ondersteunen van bestuurders. Ook beschikt hij over veel leidinggevende ervaring binnen grote organisaties. Hij is maatschappelijk betrokken en verbindend in zijn aanpak en stijl. Hij heeft vaak leiding gegeven aan veranderprocessen, fusietrajecten en samenwerkingsvraagstukken.
Postma is blij en vereerd met zijn benoeming als directeur van de werkorganisatie CGM. "De komende tijd vraagt van de huidige organisatie om in beweging te blijven in goede verbinding met bestuur en burgers", zegt hij. "Ik geloof in de kracht van samen (be)denken en doen. Ik heb er zin in."

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuws

112-meldingen


Vacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties

DigikrantOok hier adverteren?

POLL

Op welke partij stemt u bij de Landerdse gemeenteraadsverkiezingen?

Deze poll is gesloten, u kunt niet meer stemmen.

Bekijk resultaten

Er is 1042 keer gestemd.

Op welke partij stemt u bij de Graafse gemeenteraadsverkiezingen?

Deze poll is gesloten, u kunt niet meer stemmen.

Bekijk resultaten

Er is 687 keer gestemd.

Weer


 

Agenda

 


Uw agendapunt hier?