Grave

Jij verdient een bloemetje: nieuw tv-programma Omroep Land van Cuijk

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

LAND VAN CUIJK - Jij verdient een bloemetje. Zo luidt de naam van het nieuwe tv-programma dat binnenkort is te zien op Omroep Land van Cuijk. Presentatie is in handen van Miss Media Brabant, Loïs Martosoedjono (foto).

Loïs Martosoedjono. (foto: Raf Debruyne)

Ken jij iemand die zich belangeloos inzet voor een ander? En dat al geruime tijd, zonder daarvoor ooit iets terug te vragen? Misschien zorgt je moeder al jaren voor dat zieke familielid door dagelijks de boodschappen te doen? Of wellicht maait je buurman al vele jaren elke zaterdag het gras van de plaatselijke voetbalclub? Misschien verdient de dirigent van het koor wel wat meer waardering? Dan is dit de gelegenheid om hem of haar in het zonnetje te zetten!

Omroep Land van Cuijk start binnenkort een nieuw televisieprogramma met de titel Jij verdient een bloemetje. Daarin komt presentatrice Loïs Martosoedjono bij de mensen thuis om namens de aandrager een mooie bos bloemen te overhandigen. De vrijwilliger krijgt zo de waardering die hij/zij verdient.

Wil jij dat Omroep Land van Cuijk TV namens jou een bloemetje uitreikt? Stuur dan een mail met naam en motivatie naar t.hurkmans@omroeplvc.nl

Omroep Land van Cuijk TV zie je bij Ziggo op kanaal 40 en bij KPN op kanaal 1475.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties