Grave

Jenneke van Dongen voorzitter van Verrassend PlatteLand van Cuijk

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

LAND VAN CUIJK – Jenneke van Dongen volgt Carel van Genugten op als voorzitter van het Verrassende PlatteLand van Cuijk. De leden van het samenwerkingsverband voor toeristische plattelandsbedrijven uit de regio hebben haar unaniem verkozen tijdens de ledenvergadering.

“De diversiteit van de kleinschalige toeristische bedrijven in het Land van Cuijk is groot. Velen, ruim vijftig, hebben zich aangesloten bij het Verrassend PlatteLand van Cuijk. Dat ik voorzitter mag zijn van deze club enthousiaste ondernemers is een voorrecht”, aldus Van Dongen. Jenneke van Dongen uit Grave is geen onbekende in de toeristische sector in het Land van Cuijk. Jarenlang heeft zij zich ingezet voor de promotie van vestingstad Grave. Ze is werkzaam als tekstschrijfster.

Daarnaast is Jenny Miggiels – van Camping de Maasvallei in Oeffelt – unaniem verkozen tot bestuurslid van het Verrassende PlatteLand van Cuijk. Ook in het nieuwe jaar zet de club zich in voor plattelandspromotie en de zichtbaarheid van kleinschalige toeristische bedrijven in de regio. Dat doen zij onder andere met de plattelandsgids inclusief fietsroutes, Ons Plattelandsrondje en tal van andere initiatieven. Via www.facebook.com/plattelandvancuijk blijf je op de hoogte van alle ontwikkelingen.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties