Grave

Jan van der Spank neemt afscheid als jeugdleider bij brandweer Grave

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

GRAVE - Op maandag 25 juni hebben de jeugdleden en leiding van de jeugdbrandweer Post Grave afscheid genomen van Jan van der Spank als jeugdleider. Hij was in totaal elf jaar in dienst.

Jan was vanaf het begin in 2007 nauw betrokken bij het opstarten van de jeugdbrandweer in Grave. Samen met de andere jeugdleiders is hij verantwoordelijk geweest voor het opleiden en trainen van de jongens en meisjes. Met trots kijkt hij dan ook terug naar de tijd waarin met zijn hulp verschillende jeugdleden zijn doorgegaan naar de grote brandweer.

Jan is zelf meer dan 25 jaar met grote passie actief brandweerman geweest in Grave en toe hij met 55 jaar moest stoppen had hij het er dan ook moeilijk mee. Al snel daarna is hij zich gaan inzetten als jeugdleider en instructeur, op deze wijze heeft hij 11 jaar lang zijn kennis en ervaring kunnen overbrengen aan de jeugdleden.

Jeugdcoördinator van Grave, Geert den Brok, bedankte Jan van der Spank voor zijn motivatie en inzet in al die jaren en overhandigde hem het brandweerbeeldje ter herinnering. Er was ook een bloementje voor zijn vrouw, die hem al die jaren op maandagavond heeft moet missen.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties