Grave

Jaarlijkse openluchtvoorstelling Filmcafé Grave in hart Maasstadje

Door Paul Verstegen van Arenalokaal.nl

GRAVE - Filmcafé Grave houdt zaterdag 25 augustus de jaarlijkse openluchtfilm. Finding your feet wordt vertoond op de Markt/Hoofdwagt. Het evenement is gratis toegankelijk. Breng je eigen camping- of tuinstoel mee of maak gebruik van een van de horecaterrassen. Denk ook aan een dekentje, want 's avonds kan het flink afkoelen. De voorstelling begint rond 21 uur. De precieze aanvangsttijd hangt af van het weer. Het moet donker genoeg zijn.

Bij slecht weer vervalt de openluchtvoorstelling. Er wordt dan uitgeweken naar zaterdag 1 september. Op de dag van de voorstelling lees je uiterlijk om 18 uur op www.filmcafegrave.nl of de voorstelling doorgaat.

Finding your feet
De film die tijdens de openluchtvoorstelling wordt vertoond is Finding your feet. Samenvatting: Wanneer ‘Lady’ Sandra Abbott ontdekt dat haar echtgenoot al jaren een verhouding heeft met haar beste vriendin, besluit ze bij haar bohémienne zus Bif in te trekken. Door Bif en haar excentrieke vriendengroep én hun gezamenlijke liefde voor dansen, leert Sandra dat het nooit te laat is voor een frisse start.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties