Grave

Interessante seniorenbeurs in Catharinahof

Door Paul Verstegen van Arenalokaal.nl

GRAVE - Stichting Gecoördineerd Ouderenwerk Grave (SGOG) houdt zaterdag 18 maart een informatieve beurs voor alle 55-plussers en andere geïnteresseerden uit Grave. Meer dan dertig deelnemende organisaties vertellen deze dag graag wat hun mogelijkheden zijn: ouder worden vraagt namelijk aanpassing en aandacht.

Maak kennis met de mogelijkheden van ergo- en fysiotherapie, zorg- en huishoudelijke ondersteuning, maaltijdvoorziening en personenalarmering. Ook het Sociaal Kernteam van de gemeente Grave en de ouderenadviseurs stellen zich voor. Een stijlconsulente geeft advies aan vrouwen die dat willen. Verder is er aandacht voor recreatie en andere tijdsinvulling. De mogelijkheden zijn in Grave volop aanwezig, maar je moet wel weten waar je hiervoor terecht kunt.
Altijd al een fiets met trapondersteuning willen uitproberen? Kom naar de seniorenbeurs. Het programma is zeer gevarieerd met voor elk wat wils. Om er ook een gezellige middag van te maken spelen de Havenmuzikanten. Rond 16.15 uur is er een tombola met prachtige voorjaarsprijzen.
De seniorenbeurs wordt 18 maart om 13.30 uur geopend door wethouder Anja Henisch. Aansluitend zijn er demonstraties van gym- en dansgroepen met de mogelijkheid om dit ook zelf eens te proberen. Entree is gratis, alsmede de deelname aan de tombola. Het evenement, dat duurt van 13.30 tot 16.30 uur, vindt plaats in en om de theaterzaal van Catharinahof.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties