Grave

Inspirerend ontbijt met Graafse ondernemers

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

GRAVE/CUIJK - Netwerkclub Inspiranza verzorgt op vrijdag 15 december een gratis ontbijt voor ondernemers in De Looierij in Cuijk met een presentatie door Mitchell Jacobs van Design Studio Tast uit Eindhoven. Mitchell toont bijzondere technologische innovaties die ondernemers én hun klanten in de komende jaren te wachten staan. Maak kennis met de wereld van ‘design thinking’. Het gaat snel. Je kunt maar vast op de hoogte zijn. Een absolute aanrader.

Inspiranza organiseert tweewekelijkse ontbijtbijeenkomsten met interessante presentaties voor en door ondernemers. Zowel de zakelijke nuchterheid als de intuïtieve creativiteit zijn volop vertegenwoordigd bij Inspiranza. Het gaat niet in de eerste plaats om het verkrijgen van leads en opdrachten. Tijdens de laagdrempelige ontbijtsessies worden praktische ondernemerstips uitgewisseld en zakelijke dilemma’s besproken. Je kunt sparren over de positionering van je bedrijf, je persoonlijke presentatie oefenen of de andere ondernemers een bedrijfsvraagstuk voorleggen. Ondernemers vinden bij Inspiranza in andere ondernemers een klankbord, een adviseur en vaak een zakenpartner. Om kennis te maken mag je drie bijeenkomsten gratis bijwonen.

Graafse ondernemers
Paul Rozestraten van Tarsus communicatie in Grave is een van de initiatiefnemers van Inspiranza. Monika Sas, interieurontwerper, is als bestuurslid ook een van de drijvende krachten. Verder zijn Marion Vermeulen van de Buitenkamer tuinontwerp en Mary Chand van Roelofs interieurinrichting actief lid.

Schrijf gratis in
Het ontbijt op 15 december start om 7.30 uur, maar deelnemers zijn al welkom om 7.15 uur. Na de presentatie is er tijd om bij te praten. Rond 9.30 uur is de bijeenkomst afgelopen. Ben je ondernemer in Grave, Cuijk, Nijmegen of omgeving? Wil je geïnspireerd raken door andere ondernemers en wil je je netwerk uitbreiden? Schrijf snel in voor dit gratis netwerkontbijt in De Looierij in Cuijk op 15 december via een mail naar info@inspiranza.nl.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuws


Vacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties