Grave

Inloopavond op 13 februari

N324 twee keer vijf weken afgesloten

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

GRAVE/LANDERD - Woensdagavond 13 februari is er bij Visio in Grave een inloopbijeenkomst over de werkzaamheden en verkeersmaatregelen rondom wegvak (fase) 3 van de provinciale weg N324 Oss-Grave.

Mei 2018 is gestart met de reconstructie van de N324 Oss-Grave en inmiddels zijn de fasen (wegvakken) 1 en 2 van de werkzaamheden afgerond. Maandag 11 maart wordt gestart met wegvak 3. Om belangstellenden te informeren over de werkzaamheden en verkeersmaatregelen wordt er woensdagavond 13 februari een inloopbijeenkomst gehouden.

Wegvak 3
Op dit moment wordt gewerkt aan de nieuwe rotonde bij de Generaal de Bonsweg. Naar verwachting wordt die in het weekend van 9-10 maart in gebruik genomen. Vervolgens wordt in de week daarop, maandag 11 maart, gestart met de volgende fase: wegvak 3. Dit is het gedeelte vanaf de nieuwe rotonde tot aan de brug over de Maas bij Grave. Wegens een grote wijziging in het ontwerp is het noodzakelijk om de N324 twee keer vijf weken af te sluiten.

Belangstellenden zijn van harte welkom om op 13 februari vanaf tussen 18 en 20.30 uur binnen te lopen om vragen te stellen betreffende de werkzaamheden en verkeersmaatregelen rondom wegvak 3 en de ontwerptekeningen te bekijken. Locatie: Visio Onderwijs Grave, Jan van Cuykdijk 1 in Grave.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties