Grave

INGEZONDEN: Waarom stemmen op Keerpunt, lijst 10?

Door Ben Litjens van Keerpunt

Waarom stemmen op Keerpunt, lijst 10? Omdat Keerpunt de enige partij is voor wie bestuurlijke vernieuwing een hoofdzaak is. Bestuurlijke vernieuwing is de bron, die zorgt voor daadwerkelijke veranderingen in de samenleving.

Keerpunt wil terug naar het normale, back to basic.
Keerpunt wil dat zorgzaamheid, toegankelijkheid en dienstbaarheid voorop staan bij het gemeentelijk handelen. Daarvoor heb je bestuurders nodig, die de toekomst van alle mensen voor ogen hebben. Voor jong en oud. Hier zijn ambtenaren voor nodig, die volledig meedenken voor de burger. Daar is een bestuursklimaat voor nodig, dat op basis van draagkracht en aangepast maatwerk tot oplossingen komt.

Bestuurlijke vernieuwing
Door op Keerpunt, Lijst 10 te stemmen heb je de beste partij uitgekozen, dat de bestuurlijke vernieuwing wordt gerealiseerd. Keerpunt pleit voor een gekozen burgemeester, die rotsvast achter de bestuurlijke vernieuwing in de gemeente Land van Cuijk staat. In alle stukken pleit Keerpunt, Lijst 10, steeds voor bestuurders en ambtenaren, die met je willen praten over je problemen en wensen en kiezen voor oplossingen via maatwerk.

Kandidaten
Op de verkiezingslijst van Keerpunt staan 32 kandidaten. De kandidaten 1 t/m 17 heb ik reeds eerder aan u voorgesteld. Nu volgen de kandidaten 18 t/m 25:
Op plaats 18 staat Peter Bens uit Escharen, een agrarisch ondernemer met speciale aandacht voor biologische landbouw.
Op plaats 19 staat Anton de Wit uit Grave, een vrachtwagen chauffeur met mensenkennis en afkomstig uit een oeroude Graafse familie,
Op plaats 20 staat Marius Josemanders uit Sint Hubert, een stille klusser voor hulpbehoevende mensen.
Op plaats 21 staat Louis Bardoel uit Gassel, een veelzijdig en creatief ondernemer.
Op plaats 22 staat Patrick Broekman uit Gassel, de grootste frambozenteler van Europa, die strijdt voor een levensvatbare agrarische sector.
Op plaats 23 staat Kevin Faid uit Cuijk, een betrokken lid met buitenlandse roots.
Op plaats 24 staat Haite Beer uit Haps, een breed maatschappelijk georiënteerde ondernemer in stenen.
Op plaats 25 staat Karin Alferink uit Cuijk, de ontwerpster van ons Logo en een actief lid van de stille hulpverlening in de Cuijkse samenleving.

Ben Litjens, lijsttrekker Keerpunt

|Doorsturen

Uw reactie


Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties