Grave

INGEZONDEN: Slaat Grave door?

Door CV De Kleuners

Is Grave financieel gezond? Kan Grave zelfstandig blijven? Het houdt de gemoederen in Grave behoorlijk bezig, wat gaat er gebeuren?

De Graafsche kleuterpolitiek besmeurt elkaar met allerlei persoonlijke aantijgingen waarbij er geschoffeerd wordt, mensen raken beschadigd en de kiezers voelen zich meer en meer bedrogen dan ooit daarvoor. Een inwonersraadpleging wordt met een politieke handomzwaai weggewuifd alsof je je waant in een derdewereldland, de democratie is ver te zoeken.

Het LPG met de zogenaamde Bannink-bastards slaat wild om zich heen, gevolgd door de kickers van het team Joosten... Inmiddels wordt er in de raadzaal gevecht na gevecht gestreden waarbij de publieke tribune flink van zich laat horen. De scheidsrechter, onze burgemeester, kan de kemphanen maar net uit elkaar houden zonder zelf kleerscheuren op te lopen. En intussen tikt de tijd verder en worden wij als inwoners van de gemeente Grave buitenspel gezet.

Het volk pikt het niet meer en neemt hierbij het initiatief! Op 24 februari zal een volksraadpleging plaatsvinden in het hart van onze gemeente. Laat uw stem horen en teken de petitie. De uitkomst wordt aansluitend met u gedeeld in alle transparantie, zonder dure onderzoeksbureaus en op basis van gezond boerenverstand. Oftewel G.B.V. Omdenken 'Grave slaat door' versus 'Grave slaat raak'!

CV De Kleuners

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsSpecials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties