Grave

INGEZONDEN: Proficiat LPG, burgemeester en wethouders!

Door Louis Sparidans

Dit is toch waar jullie allemaal wilden zijn. Het zit er dik in dat Grave nog tot 2026 zogenaamd zelfstandig mag blijven. Ook al zou er in maart niemand meer voor behoud van zelfstandigheid stemmen.

Gaan jullie nog een feestje bouwen? Corona hoef je dan niet meer uit te nodigen, die komt uit zichzelf.
Ik weet het, het klinkt allemaal wat cynisch, maar jullie wisten al veel langer dat het hierop uit zou draaien. Weliswaar met leugen en bedrog. Maar het meest cynische is wel jullie eigen aandeel daarin, want jullie riepen immers altijd: we doen alles alleen maar in het belang van álle inwoners van Grave!
Alleen de Eerste en Tweede Kamer kan jullie nú nog een draai om de oren geven. Minister Kajsa Ollongren liegt er niet om in haar nota.
Iedereen vindt dat Grave zich ‘in een zorgelijke situatie bevindt’, de regering, de Provincie, de gemeenten in het Land van Cuijk en praktisch alle Kamerleden.
Het lijkt er een beetje op, zoals Trump zich manifesteert. Jullie vinden ongetwijfeld ook dat jullie het grootste gelijk van de wereld hebben en dat alle anderen het volkomen mis hebben.

De inwoners van Grave haalden al de broekriem aan, maar ze zullen er de komende jaren allemaal nog een of meer gaatjes bij moeten laten maken, Zo niet, dan staan we binnenkort allemáál in onze bl… k…

Louis Sparidans

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties