Grave

INGEZONDEN: Oproep vanuit Tanzania

Door Monique en Nikki

Lieve mensen,

Nikki en ik zijn nu al bijna drie maandjes in het ziekenhuis in Sumve in Tanzania voor ons laatste coschap in het ziekenhuis. We maken ontzettend leerzame dingen mee, maar soms zijn er ook wat minder leuke dingen: zo kunnen wij heel veel problemen van mensen niet onderzoeken omdat een apparaat (full blood picture) het al heel lang niet meer doet. En dan moeten wij onze patiënten doorsturen naar een ander ziekenhuis voor dat onderzoek en dat kost hen ontzettend veel geld, dus vaak gebeurt dat dan ook niet. Dus het is ontzettend belangrijk dat er hier een werkend apparaat komt, omdat we nu geen adequate zorg kunnen leveren. Daarom hebben Nikki en ik besloten dat we het geld willen inzamelen voor een nieuw apparaat, zodat we ook een blijvende verbetering van zorg bij het ziekenhuis kunnen achterlaten.

Mochten jullie geïnteresseerd zijn om hier aan bij te dragen zouden wij jullie heel erg dankbaar zijn. Dit is geheel vrijblijvend en iedereen kan zelf bepalen of hij of zij inlegt en hoeveel. Het benodigde bedrag is 5.000 euro maar alle beetjes helpen hier!

Uw bijdrage kunt u storten op NL69ABNA 0609039717 t.n.v. Stichting Saidia helpt Sumve te Sassenheim, o.v.v. Monica of full blood picture machine.

Liefs,

Nikki en Monique

Monique is een Graafse. De dochter van de familie Grootveld-Koolen, van Motel Koolen in Velp. ArenaLokaal vindt het een prachtig initiatief van deze twee toekomstige artsen en hoopt dat u uw hart zult laten spreken.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties