Grave

INGEZONDEN: Keerpunt 2010 staat nu op een keerpunt

Door Jacques Leurs van Keerpunt 2010 Grave

Het verloop van de raadsvergadering van afgelopen dinsdag heeft mij doen besluiten om mijn voorzitterschap van Keerpunt 2010 met onmiddellijke ingang te beëindigen en mijn functie ter beschikking te stellen. Ik moet wel zeggen met bloedend hart, nu ik al mijn ziel en zaligheid in deze partij heb gestoken. Het optreden van het raadslid van deze partij echter, heeft daarbij de doorslag gegeven.

Ik besef natuurlijk wel,dat een gekozen raadslid zonder last of ruggespraak in de Raad van een gemeente moet kunnen functioneren, echter, wanneer op geen enkele wijze enig overleg voorafgaande aan deze vergadering meer mogelijk is gebleken en het optreden van dit raadslid voor mij dan ook een complete verrassing is geweest,meen ik dat mijn positie volledig overbodig geworden is.
Keerpunt was een onafhankelijke partij,die de belangen van de Graafse gemeenschap centraal stelde zonder enig eigen belang.

Ik kan mij nu niet meer vinden in de wijze waarop door het raadslid van deze partij met de partij belangen wordt omgesprongen. De huidige koers is voor mij een richting, die geen recht doet aan de belangen van de inwoners van Grave.
De nabije toekomst in Grave is door deze koers zeer onzeker geworden en het behoeft in mijn visie weinig voorstellingsvermogen, dat een lawine van kosten thans op de burgers van Grave zal afkomen.

Wij hebben als Keerpunt 2010 altijd de hand op de knip gehouden om de lasten voor de burgerij zo laag mogelijk te houden, maar door de huidige koers is dat onmogelijk geworden. De burgerij zal nu de beurs moeten trekken om het hoofd nog boven water te kunnen houden, en dat druist lijnrecht in tegen het gedachtegoed van Keerpunt 2010, zoals ik dat altijd uitgedragen heb.
De partij is een verlengstuk geworden van LPG Grave en dat stuit mij ernstig tegen de borst.

Ik wens de inwoners van Escharen, Gassel, Velp en Grave heel veel sterkte toe om deze last te kunnen dragen.

Jacques Leurs

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsSpecials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties