Grave

INGEZONDEN: Het gedoofde dwaallicht

Door Jan Opsteegh

Beste heer (Ben) Litjens,

Dank voor je open reactie. Weer wat geleerd, “wie de schoen past trekke hem aan”. Nou hij past mij in deze als gegoten. Maar niet alleen de nieuwe schoenen trek ik aan, ook het boetekleed zal ik dragen. Mea-culpa voor alles. En ja, ik heb ook niet geleerd om politiek te bedrijven, begrijpend lezen en schrijven waren niet mijn sterkste vakken. Ik verlaat hierbij op eigen kracht geheel zelfstandig het symbolische toneel. Dus laat ik het hierbij verder aan de heren en dames die Grave en de Kerkdorpen nu en in de toekomst besturen. Ik zal vol interesse de verdere gang volgen.

Nog even een paar dingen. In welke recentelijke editie van Arena hebt u een artikel gelezen over wethouder Opsteegh? (Maakt het voor de overige Arena-lezers wat duidelijker.)
Was het CDA alleen verantwoordelijk voor de zaken die werden opgesomd? Of was er een voltallig college medeverantwoordelijk voor dat in opdracht van de raad handelde? Ik weet niet precies hoe het werkt, vandaar deze vraag. Overigens, ondanks alle missers zijn er nog steeds 3 zetels bezet door het CDA. Is er ook een overzichtje van wat goed is verlopen in Grave?

Waar baseert u op dat ik het CDA een warm hart toedraag? Ik draag geen enkele politiek partij binnen Grave (meer) een warm hart toe. Echter ik koester sympathie voor alle oppositiepartijen.

Tot slot nog een raadseltje: In een ruimte zijn 3 stoelen (zetels), één stoel valt weg, blijven er nog 2 over, er valt nog een stoel weg, blijft er nog maar 1 over. Hoeveel stoelen kunnen er nog wegvallen voordat het aantal 0 is? Denk daar maar eens over na.

Ik wens u allen veel wijsheid, kracht en een vreedzaam einde van 2020 toe en een positieve gezonde start voor 2021. Zowel in politieke sfeer als in privésfeer. (Ik hoop u mij ook)

Met vriendelijke groet,

Jan Opsteegh, Velp

 

|Doorsturen

Uw reactie


Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties