Grave

INGEZONDEN: Gaat de gemeenteraad van Grave scoren?

Door Leo de Vreede

Dinsdagavond vond de vergadering van de commissie inwoners en bestuur van de gemeente Grave plaats. Het belangrijkste agendapunt was het voorstel van het college om mee te werken aan de fusieplannen van drie van de vier voetbalverenigingen. Veel echt nieuws kwam niet naar voren, hetgeen kan worden beschouwd als een teken dat de voorbereiding van alle kanten behoorlijk volledig is geweest.

De portefeuillehouder besloot zijn enthousiaste inleiding met een pakkende one-liner": "De verenigingen hebben samen met de gemeente en schitterende voorzet gegeven.De gemeenteraad hooft de bal alleen nog maar in te koppen.
In de commissie was duidelijk instemming met deze slotzin te merken. Alleen was niet iedereen ervan overtuigd dat de bal in het goed doel zou belanden. Het risico dat de bal in het eigen doel van de gemeente zou terecht zou komen werd vrij groot geacht en die indruk werd in de discussie niet weggenomen.
Mijn inschatting is dat het doelpunt wel wordt gescoord in de hoop dat het in het goede doel beland. Pogingen om via een amendement eventueel al een gelijkmaker te scoren zullen wel stranden.

Blijft dat een doelpunt in eigen doel toch een prachtige goal kan zijn, ook al verlies je daardoor de wedstrijd.

Leo de Vreede

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties