Grave

Informatieavond herontwikkeling locatie voormalig schoolgebouw De Sprankel

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

GRAVE - Op 16 september om 19 uur wordt in wijkgebouw Esterade (foto) aan de Estersveldaan in Grave een derde informatieavond gehouden over de herontwikkeling van de locatie van voormalig schoolgebouw De Sprankel. Belangstellenden zijn welkom, mits zij zich vooraf hebben aangemeld.

Eerder vonden al informatieavonden over de herontwikkeling plaats in november 2018 en juli 2019. De gemeente wilde aanvankelijk (alleen) woningbouw op de locatie maar ook een lokale supermarkt (Jumbo) toonde belangstelling voor de vrijgekomen ruimte. Om alles goed op een rij te zetten en af te kunnen wegen besloot de gemeenteraad eerst een detailhandelsvisie vast te stellen. Dat is net voor de zomervakantie gebeurd. Er kan nu verder worden gegaan met de beoogde ontwikkeling. Onder andere die avond zal de Jumbo haar plannen presenteren.

Aanmelden
In verband met de coronamaatregelen is er een maximum aan het aantal bezoekers dat in wijkgebouw Esterade aanwezig mag zijn. "Daarom dient u zich aan te melden voor deze bijeenkomst. Als u zich niet heeft aangemeld, wordt u niet toegelaten", laat de gemeente weten. "Als er meer belangstelling is dan we in één sessie kunnen toelaten, dan organiseren we op 16 september een tweede bijeenkomst om circa 20.30 uur. Na aanmelding ontvangt u een bevestiging van het tijdstip van de sessie waar u voor bent uitgenodigd. Aanmelden kan tot en met uiterlijk maandag 13 september via anneke.heermans@cgm.nl." 

Informatie
Heeft u vragen over dit onderwerp? Bel dan met Anneke Heermans, projectleider, Werkorganisatie CGM, telefoon 0485-460307.

 

|Doorsturen

Uw reactie


Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties