Grave

Informatie van Huisartsengroep Grave

Door Huisartsengroep Grave

Terugkijkend op het afgelopen half jaar zien we dat door de Corona-epidemie voor iedereen veel is veranderd. In de huisartsenpraktijk merkt u dat ook wij onze werkwijze hebben moeten aanpassen. Desondanks hoeft u niet te aarzelen om te bellen als u gezondheidsklachten hebt en hierover vragen heeft. De huisartsenpraktijk levert alle zorg die u gewend bent. Waar mogelijk geven wij meer zorg op afstand. Denk hierbij aan telefonische consultatie en digitaal contact. Als het nodig is maken we een afspraak op de praktijk of komen wij bij u langs.

De telefoontjes met de assistenten duren de laatste maanden langer, omdat zij bij iedereen die naar de praktijk komt moeten navragen of er Coronaklachten zijn. Om niet te hoeven wachten aan de telefoon is het handig, zeker voor u maar ook voor ons, als u een account aanmaakt op onze website: www.groepspraktijkgrave.praktijkinfo.nl.
Via het account kunt u een herhaalrecept aanvragen, rechtstreeks met de huisarts mailen als u een niet dringende gezondheidsvraag hebt en online in uw eigen medisch dossier kijken. Hierin kunt u ook uw uitslagen van onderzoeken zien. U kunt hiervoor de app downloaden op de telefoon: www.uwzorgonline.nl.
Door meer digitaal met de huisartsenpraktijk te regelen voorkomen we samen dat er te veel mensen bij elkaar zijn.

Naar de praktijk?
* Desinfecteer uw handen bij het pompje;
* Zorg dat u op uw afspraak pas kort van tevoren aanwezig bent;
* Kom alleen, tenzij begeleiding noodzakelijk is.

Griep en pneumokokkenprik
Binnenkort ontvangen de patiënten die in aanmerking komen voor de griepprik hiervoor de jaarlijkse uitnodiging. De griepprik wordt in Esterade gegeven en niet op de praktijk. Daarnaast wordt in 2020 op basis van advies van het RIVM gestart met de pneumokokkenprik. Iedereen die geboren is tussen 1-1-1941 en 31-12-1947 ontvangt een uitnodiging van de huisarts voor een gratis pneumokokkenprik. Dit was al besloten voor de Corona-epidemie uitbrak en staat hier verder los van. De patiënten die een uitnodiging voor beiden krijgen kunnen de prikken tegelijk laten zetten. Bij de uitnodiging leest u meer informatie hierover.

Huisartsengroep Grave
K. Walraven-Schils, M. van der Vleuten-Hanneman, B. van den Bergh, B. Kühbauch, K. van Summeren en M. de Hosson

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties